Rekrytointilomakkeen täyttöohje

Hakeminen Ruka Nordic'iin on avattu ja se on avoin kaikille halukkaille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille.

Huom!

Kaavake kannattaa täyttää huolella ja vastata mahdollisimman moneen kysymykseen. Pakolliset kysymykset on merkattu tähdellä, ja ei pakolliset kysymykset voi halutessaan ohittaa painamalla seuraava- painiketta. Huomioithan kuitenkin, että mitä laajemmin hakemus on täytetty, sitä enemmän meillä on tietoa hakijasta ja mahdollisuutesi päästä mukaan kasvavat. Kuvan lisääminen hakulomakkeeseen ei ole pakollista.

Rekrytointilomake vaatii, että hakijan tulee merkitä kolme tehtävää joihin hän hakee. Eli kun haet vapaaehtoiseksi, merkitse kolme eri vaihtoehtoa eri toiminta sektoreilta. Kaavakkeen viimeisessä osiossa, kohdassa muuta lisättävää, voit kertoa ja eritellä tarkemmin toiveitasi, mitä olisit halukas tekemään.

Tapahtuman viralliset kielet ovat suomi ja englanti, joista jompikumpi tulee hallita sujuvasti, tai jos hallitsee vaan suomenkielen, se tulee merkata äidinkieleksi. Merkitse myös muut hallitsemasi kielet, koska useissa tehtävissä laaja kielitaito luetaan eduksi. Kaikki tieto, vapaaehtoiseksi hyväksyminen, uutiskirjeet ja yhteydenpito tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse, eli muistathan seurata ilmoittamaasi sähköpostia kun olet lähettänyt hakemuksen.

Viimeisellä sivulla rekrytointi pyytää sinua vahvistamaan käyttäjätilisi. Tämä mahdollistaa, että voit tulla myöhemmin päivittämään hakemustasi, kirjautumaan käyttäjätunnuksillasi ja muokkaamaan hakemusta tarpeen mukaan.

Jos sinulla on ongelmia lomakkeen täyttämisessä tai et omista sähköpostiosoitetta otathan yhteyttä meihin, vapaaehtoiset@rukanordic.com tai puhelimitse 040 148 5554

Tervetuloa mukaan!