Talkooilmoittautumislomakkeen täyttöohje

Hakeminen Napapiiri-Jukolan 2020 talkootehtäviin on avattu ja se on avoin kaikille halukkaille talkootöistä kiinnostuneille.

Kaavake kannattaa täyttää huolella ja vastata mahdollisimman moneen kysymykseen, jotta osaamme tarjota sinulle osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä. Pakolliset kysymykset on merkitty tähdellä, ja ei-pakolliset kysymykset voi halutessaan ohittaa painamalla seuraava- painiketta.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään, minkä valiokunnan alaisissa tehtävissä haluaisit työskennellä. Valiokuntien tehtävänkuvaukset löytyvät erillisen linkin takaa. Jos sinulla on jo sovittu jokin tietty talkootehtävä Napapiiri-Jukolassa, niin se tulee mainita erikseen sille tarkoitetussa kohdassa, jotta sinut osataan ohjata oikean valiokunnan alaisiin tehtäviin.

Yhteydenpito talkoolaisiin tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse, eli muistathan seurata ilmoittamaasi sähköpostia kun olet lähettänyt hakemuksen.

Viimeisellä ilmoittautumislomakkeen sivulla lomake pyytää sinua vahvistamaan käyttäjätilisi talkoolaisrekisteriin. Tämä mahdollistaa, että voit tulla myöhemmin päivittämään ja muokkaamaan hakemustasi tarpeen mukaan.

Jos sinulla on ongelmia lomakkeen täyttämisessä tai et omista sähköpostiosoitetta, otathan yhteyttä meihin (heikki.karjalainen@jukola.com / 0400 268 654)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!