Rekrytointikaavakkeen täyttöohje

Hakeminen vuoden 2023 jääkiekon MM-kisojen vapaaehtoiseksi on avattu, ja se on avoin kaikille halukkaille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Haku päättyy marraskuussa 2022. Huomioithan, että tällä hakukaavakkeella haetaan vain Tampereelle.

Kaavake kannattaa täyttää huolella ja vastata mahdollisimman moneen kysymykseen. Pakolliset kysymykset on merkattu tähdellä. Ei-pakolliset kysymykset voi halutessaan ohittaa painamalla seuraava -painiketta. Huomioithan kuitenkin, että mitä laajemmin hakemus on täytetty, sitä enemmän meillä on tietoa hakijasta ja mahdollisuutesi päästä mukaan kasvavat. Kuvan lisääminen hakulomakkeeseen ei ole pakollista.

Kun haet vapaaehtoiseksi, merkitse 1–5 eri tehtävävaihtoehtoa. Kaavakkeen viimeisessä osiossa, (kohdassa ”muuta lisättävää”), voit kertoa ja eritellä tarkemmin toiveitasi. Käsittelemme hakemuksia toivejärjestyksen mukaisesti, eli kannattaa laittaa 1–3 vaihtoehdoksi tehtävät, joihin haluat kaikista mieluiten. 

Tapahtuman viralliset kielet ovat suomi ja englanti, joista jompikumpi tulee hallita sujuvasti. Mikäli hallitsee vaan suomen kielen, se tulee merkitä äidinkieleksi. Merkitse myös muut hallitsemasi kielet, koska useissa tehtävissä laaja kielitaito luetaan eduksi. 

Kaikki tieto, kuten vapaaehtoiseksi hyväksyminen, uutiskirjeet ja yhteydenpito tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse, eli muistathan seurata ilmoittamaasi sähköpostia kun olet lähettänyt hakemuksen.

Säilytämme kaikki hakemukset MM-projektin ajan, ja valintojen ulkopuolelle jäävät hakijat ovat automaattisesti varasijalla. Ilmoitathan, mikäli haluat tietojesi poistettavan järjestelmästä. 

Viimeisellä sivulla rekrytointi pyytää sinua vahvistamaan käyttäjätilisi. Tämä mahdollistaa, että voit tulla myöhemmin päivittämään hakemustasi, kirjautumaan käyttäjätunnuksillasi ja muokkaamaan hakemusta tarpeen mukaan.

Tervetuloa mukaan!