Rekrytointikaavakkeen täyttöohje

Hakeminen on avattu 12.4.2021 ja se on avoin kaikille halukkaille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Haku päättyy 20.9.2021.

Kaavake kannattaa täyttää huolella ja vastata mahdollisimman moneen kysymykseen. Pakolliset kysymykset on merkattu tähdellä, ja ei pakolliset kysymykset voi halutessaan ohittaa painamalla seuraava- painiketta. Huomioithan kuitenkin, että mitä laajemmin hakemus on täytetty, sitä enemmän meillä on tietoa hakijasta ja mahdollisuutesi päästä mukaan kasvavat. Kuvan lisääminen hakulomakkeeseen ei ole pakollista.

Rekrytointilomake vaatii, että hakijan tulee merkitä vähintään 1 tehtävän, johon hän hakee ja enintään 5 tehtävää. Eli kun haet vapaaehtoiseksi, merkitse 1-4 eri tehtävävaihtoehtoa. Kaavakkeen viimeisessä osiossa, kohdassa muuta lisättävää, voit kertoa ja eritellä tarkemmin toiveitasi, mitä olisit halukas tekemään.

Tapahtuman viralliset kielet ovat suomi ja englanti, joista jompikumpi tulee hallita sujuvasti, tai jos hallitsee vaan suomenkielen, se tulee merkata äidinkieleksi. Merkitse myös muut hallitsemasi kielet, koska useissa tehtävissä laaja kielitaito luetaan eduksi. Kaikki tieto, vapaaehtoiseksi hyväksyminen, uutiskirjeet ja yhteydenpito tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse, eli muistathan seurata ilmoittamaasi sähköpostia kun olet lähettänyt hakemuksen.

Viimeisellä sivulla rekrytointi pyytää sinua vahvistamaan käyttäjätilisi. Tämä mahdollistaa, että voit tulla myöhemmin päivittämään hakemustasi, kirjautumaan käyttäjätunnuksillasi ja muokkaamaan hakemusta tarpeen mukaan.

Tervetuloa mukaan!